• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Анонс подій
  • Співпраця з громадськістю: Велетенський Дід Мороз з’явився на «Митниці»

Співпраця з громадськістю: Велетенський Дід Мороз з’явився на «Митниці»

2013-01-09

/Files/images/DSC09416_1.JPG

Сьогодні вранці жителів мікрорайону «Митниця» зустрів велетенський Дід Мороз. Новорічний персонаж продовжує без попередження з’являтись у різних куточках Черкас. Зараз він дивує жителів на території ясла-садочку №34 «Дніпряночка» по вулиці Гагаріна, 53.

– Сьогодні, коли наші вихованці побачили цього надувного Діда, то дуже зраділи, – говорить завідувач садочку Олена Перцева. – Ми вирішили поводити біля нього хороводи, заспівати новорічних пісень. Діткам дуже сподобалось. З дідусем сьогодні познайомились усі групи, привітались навіть найменшенькі.

За словами депутата Черкаської міської ради Сергія Ткаченка, акцію «Дід Мороз у кожному мікрорайоні на день» він вважає дуже позитивною.
– Разом з комітетом самоорганізації населення «Митниця» таким чином ми продовжили забаву для дітей, – говорить Сергій Володимирович. – До казкового велетня йдуть дітки з усього мікрорайону, фотографуються разом з батьками, граються біля нього. Далі Дід помандрує дарувати новорічний настрій в інший двір «Митниці». Тому очікуйте.

Як і годиться, дітлахи за свої віршики отримали подарунки – Сергій Ткаченко вручив спортивний інвентар.
Нагадаємо, акція була започаткована мерією наприкінці грудня. Дід Мороз сягає заввишки трьох з половиною метрів.

/Files/images/DSC09408.JPG

/Files/images/DSC09352.JPG

/Files/images/DSC09403.JPG

/Files/images/DSC09356.JPG

/Files/images/DSC09374.JPG

/Files/images/DSC09378.JPG


Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi