2018-03-30
30 березня 2018 року комісія з громадського контролю за організацією харчування в ДНЗ в кількості 5-ти осіб в присутності завідувача закладом Перцевої О.В., сестри медичної старшої Мартиненко Л.М. перевіряли: - відповідність меню - розкладки примірному меню, - дотримання технології приготування страв на обід, - забезпечення продуктами харчування відповідно до заявок, - зберігання продуктів харчування "товарне сусідство", - терміни реалізації продуктів харчування, наявність сертифікатів якості, - ознайомлення з веденням документації х органіації харчування сестрою медичною. Перевіркою встановлено: технологія приготування страв здійснювалась відповідно до технологічних карток;, продукти зберігаються у двох холодильних шафах, де дотримується "товарне сусідство"; сертифікати якості на всі продукти в наявності; овочі постачаються в доброму стані для використання.Комісією складено Акт, який підтверджується підписами членів комісії.