• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Анонс подій
  • Майстер-клас музичного керівника Наталії Бортнікової «Мистецьке спілкування з дітьми дошкільного віку шляхом використання лепбука»

Майстер-клас музичного керівника Наталії Бортнікової «Мистецьке спілкування з дітьми дошкільного віку шляхом використання лепбука»

2023-02-09

Майстер-клас для професійної спільноти музичних керівників закладів дошкільної освіти міста на тему «Мистецьке спілкування з дітьми дошкільного віку шляхом використання лепбука» провела музичний керівник Наталія Бортнікова. Автор досвіду ознайомила колег з особливостями використання лепбука з метою музичного розвитку дошкільнят, його можливостями, історією виникнення та алгоритмом виготовлення посібника. Наталія Юріївна запропонувала колегам розробку авторських лепбуків на тему «Моя музична Україна» та «Слухаємо музику», а також підготувала перегляд роботи з дітьми старшого дошкільного віку з використання індивідуальних лепбуків дітьми на музичному занятті.

Покликання на інформаційний виклад теми: https://youtu.be/RhfVnrwdZNU

Покликання на презентацію лепбуку «Музична Україна»: http://surl.li/eqjun

Покликання на перегляд фрагменту музичного заняття з дітьми старшого дошкільного віку з використанням елементів музикограми «Ой у лузі червона калина»: https://youtu.be/t6yeG_R7pR0

Покликання на презентацію лепбуку «Слухаємо музику»: http://surl.li/eqjuu

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi